Politerno > Україна і світ > Підписані у Мінську домовленості – државна зрада, – Бутусов

Підписані у Мінську домовленості – државна зрада, – Бутусов

  • 13 Березня, 2020
  • 3456 Переглядів
  • 0

Державна зрада. 11 березня в Мінську підписано ганебний акт про капітуляцію України у Війні за незалежність. Але ніяких повноважень Кучма для прийняття цього рішення не має, все це можна і потрібно відзначити. І все це буде скасовано.

Якщо в країні є Служба безпеки, то вона зобов’язана відкрити кримінальну справу проти всього складу Тристоронньої контактної групи в Мінську.

Таємно, без погоджень з Верховною Радою, представником України прийнято сценарій Путіна – фактичне визнання окупаційних властей РФ як “представників окремих районів України”. Визнання “окремих районів” повністю суперечить позиції самого президента Зеленського, який в Мюнхені 15 лютого заявив: «Ми готові до переговорів з місцевим населенням, але не з невизнананою, з точки зору міжнародного права, владою».

Цей документ по суті показує, що “невизнана влада” фактично визнається, а Росія вже не несе відповідальності за мирне врегулювання. Це сценарій Придністров’я, який привів до здачі Молдовою частини своєї території, і підписав цей план свого часу від РФ той самий Дмитро Козак.

Зараз в 13.30 буде брифінг головного переговірника від України – голови Офісу президента Андрія Єрмака – я хочу почути, хто конкретно за це несе відповідальність, весь список.

Так ось, що зараз необхідно:

1. Виступити повинен не якийсь клерк, а сам президент України Володимир Зеленський і назвати, що це таке. Президент повинен вчитися відповідати за вчинки і називати речі своїми іменами.

2. Всі домовленості мають бути в повному обсязі представлені на розгляд Верховної Ради, президент не має права приймати такі рішення сам, необхідна ратифікація парламентом.

3. Громадянське суспільство має мобілізуватися і дати оцінку діям капітулянтів, і слід розглянути питання – чи гідні ці люди досі перебувати в своїх кабінетах. Зрадникам у владі не місце.

Нагадаємо, під час зустрічі Тристоронньої контактної групи у Мінську 11 березня, підписано домовленості про створення органу, яким фіксується суб’єктність ОРДЛО, а Росія в статусі гаранта-спостерігача знаходиться на рівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ.

Читайте також: Вода в Крим та інші подарунки Путіну. Як Зеленський зміцнить дружбу з Кремлем за допомогою референдумів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE