Politerno > Україна і світ > В Іспанії за добу кількість заражених коронавірусом зросла на дві тисячі осіб, в РФ офіційно – на 60

В Іспанії за добу кількість заражених коронавірусом зросла на дві тисячі осіб, в РФ офіційно – на 60

  • 15 Березня, 2020
  • 957 Переглядів
  • 0

В Іспанії протягом доби дві тисячі осіб заразилися коронавірусом – усього інфікованих 7 753 особи.

Про це в неділю, 15 березня, повідомляє газета “Паїс” з посиланням на дані іспанського Міністерства охорони здоров’я.

Так, з урахуванням нових даних, зараз в Іспанії зараження виявлено у 7 753 особи, ще 291 людина померла від захворювань або ускладнень, викликаних вірусом. Також 382 людини направлено до реанімацій.

517 заражених коронавірусом в Іспанії одужали.

Також стало відомо, що в Росії за минулу добу зафіксовано чотири нові випадки зараження коронавірусів COVID-19. 

Про це інформує РІА “Новости” , з посиланням на дані оперативного штабу російського МОЗ.

Так, за даними журналістів, в неділю, 15 березня, кількість заражених коронавірусом в Росії збільшилася на чотири людини – три випадки зафіксовано в Підмосков’ї, ще один в Тюменській області.

Усього в Росії зареєстровано 63 випадки коронавирусної інфекції, з них постраждали 60 громадян Росії, 2 громадянина КНР, і один італієць. 

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що колишнього прем’єр-міністра Арсенія Яценюка помітили в медичній масці у київській клініці “Борис”. Політик виглядав знесиленим, а виходити з машини йому допомагали охоронці. У Яценюка спростували чутки про його захворювання.

На карантині у готелі “Reech Oasis Beach Hotel” в єгипетському Шарм ель-Шейху, через виявлення у закладі двох туристів, інфікованих на коронавірус, перебуватимуть 730 українських громадян.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE