Politerno > Україна і світ > У Зеленського пояснили, про що президент говорив з олігархами

У Зеленського пояснили, про що президент говорив з олігархами

  • 16 Березня, 2020
  • 1250 Переглядів
  • 0

Офіс президента пояснив тему зустрічі глави держави з представниками крупного бізнесу.

На сайті ОП пояснили, що Зеленський просив у великого бізнесу про допомогу у боротьбі з поширенням коронавірусу.

На заході були присутні власники та топ-менеджери найбільших українських компаній і бізнес-груп. На нараді глава держави обговорив питання допомоги з боку великого бізнесу під час проведення заходів щодо протидії поширенню Україною COVID-19. Зокрема, йшлося про допомогу із закупівлею та постачанням великих партій тестів, необхідного медичного обладнання, захисних та дезінфекційних засобів.

В ОП кажуть, що бізнесмени погодилися з пропозиціями Зеленського та пообіцяли надати всю необхідну допомогу державі у здійсненні превентивних заходів з протидії поширенню коронавірусу.

“Бізнес має бути соціально відповідальним у скрутних ситуаціях для держави. Українці мають почуватися захищеними, коли звертаються в державні лікарні. І я наполягаю, щоб ви допомогли зараз. В Україні нині немає критичної ситуації, і ми сподіваємося, що зможемо гідно вийти з цього періоду, зберігши здоров’я та життя українців”, – зазначив Зеленський.

Ахметов у коментарі агентству “Інтерфакс-Україна” прокоментував свою зустріч з президентом.

Він сказав, що його фонд вже включився у надання допомоги. Він уже закупив необхідне обладнання та засоби індивідуального захисту для лікарів. За словами олігарха, “не залишиться в стороні” і бізнес його компанії SCM.

Читайте також: Падіння ангела: подвиг Сергія Сивохо

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE