Politerno > Україна і світ > Організатори піраміди B2B Jewelry ошукали людей на 7 мільярдів, – екснардеп

Організатори піраміди B2B Jewelry ошукали людей на 7 мільярдів, – екснардеп

  • 23 Березня, 2020
  • 1449 Переглядів
  • 0

Народний депутат VIII скликання Дмитро Лінько звернувся до Служби безпеки України, Офісу Генерального прокурора та інших правоохоронних органів з вимогою покарати організаторів фінансової піраміди B2B Jewelry, яка вже встигла ошукати близько 500 тисяч українців на майже 7 мільярдів гривень. 

Звернення Дмитро Лінько виклав на своєму каналі в YouTube.

За cловами організаторів більше 500 тисяч українців вклали гроші в цю фінансову піраміду. Заробили ті, хто вкладали гроші на початку цієї афаери, а решта – пенсіонери, мешканці районних центрів – абсолютно бідні люди, які наївно повірили, що зможуть отримати шалені 400% прибутку в рік, що абсолютно нереально для будь-якого бізнесу. За нашими підрахунками оборот цієї фінансової піраміди від 4 до 7 мільярдів гривень”, – розповідає екс-нардеп.

Він звернувся до керівників правоохоронних органів притягнути організаторів фінансової піраміди B2B Jewelry до кримінальної відповідальності.

Як би там не було, ця афера вже відбулась і потрібно притягнути винних до відповідальност, щоб у майбутньому було непереливки іншим. В часи економічної кризи, безробіття і зневіри всі лотереї, “піраміди”, салони ігрових автоматів дцже сильно розвиваються, паразитуючи на тому, що прості громадяни дуже сильно хочуть швидко, магічним чином розбагатіти, жити краще, жити в достатку – так, як їм в рекламних роликах обіцяють організатори. А в результаті – життя стає тільки гіршим і гіршим”, – заявив Лінько.

Читайте також: Скупка усього і $ 1000 на руки. Хто виграє змагання з порятунку економіки від вірусу

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE