Politerno > Україна і світ > Тест нардепа Вельможного на COVID-19 негативний, а у його сина підтвердився (Відео)

Тест нардепа Вельможного на COVID-19 негативний, а у його сина підтвердився (Відео)

  • 22 Березня, 2020
  • 841 Переглядів
  • 0

Тест нардепа Сергія Вельможного на інфікування коронавірусом показав негативний результат, але підтвердив інфікування в його сина.

За даними поінформованих джерел УП, тест Вельможному та його сину на COVID-19 було проведено повторно. 

Наразі Вельможний із сином залишаються в інфекційному відділенні Олександрівській лікарні, де й проходили обстеження. 

У коментарі УП нардеп Сергій Шахов зазначив, що тести “можуть не давати правдивий результат”, при цьому додав, що “симптоми (у нього та Вельможного – ред.) однакові, і за логікою речей тут все зрозуміло”.

Сам Вельможний у коментарі в ефірі телеканала НАШ повідомив, що висока температура у його сина утримується. За його словами, після того, як стало відомо про хворобу Шахова, він перебував вдома на самоізоляції.

Симптоми захворювання з’явилися ввечері 21 березня, температура підвищилася до 38 — 38,5 градусів, печіння у носі, ламкість у тілі, аналогічні симптоми були у його сина. 

“Я викликав швидку, лікарі провели обстеження і запропонували госпіталізацію. У лікарні здали аналізи крові, інші аналізи, а сьогодні – повторний аналіз на коронавірус. Вчора тест на коронавірус не брали. За діагностикою – підозра на це захворювання”, – зазначив нардеп.

Нагадаємо, 21 березня стало відомо, що коронавірус виявлений у народного депутата Сергія Вельможного з групи “Довіра”. Вельможного разом з сином доставили в Олександрівську лікарню з цим же діагнозом. Народний депутат був у Раді 17 березня на позачерговому засіданні і контактував з Сергієм Шахіним у якого раніше був діагностований COVID-19.

Читайте також: У Німеччині заборонили збиратися групами більше двох осіб, а Меркель іде на карантин

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE