Politerno > Україна і світ > Зеленський вже не до кінця контролює ситуацію в регіонах – Казанський про поведінку Ярославського

Зеленський вже не до кінця контролює ситуацію в регіонах – Казанський про поведінку Ярославського

  • 23 Березня, 2020
  • 1503 Переглядів
  • 0

Те, що робить зараз президент Володимир Зеленський схоже на феодалізацію регіонів.

Таку думку висловив журналіст Денис Казанський у своєму Facebook.

“Бачу, багато хто висловлює занепокоєння, що влада може скористатися пандемією, щоб суттєво обмежити права і свободи населення і навіть встановити диктатуру. Однак, поки що більше схоже, що чекає нас швидше зворотний сценарій – дезінтеграції і феодалізації цілих регіонів, які Зеленський просто передав у розпорядження олігархам”, – пише Казанський.

Як приклад він навів поведінку бізнесмена Олександра Ярославського з головою Харківської обласної державної адміністрації Олексієм Кучером.

“Ось так днями в Харкові місцевий олігарх Ярославський публічно принижував керівників ОДА – губернатора Кучера і його заступника Пастуха. Главу ОДА олігарх назвав посміховиськом. У відповідь на спроби Пастуха якось це заперечити, Ярославський грубо обриває його і каже: “Тести за мої гроші!”. Заступник голови ОДА лише безпорадно і нерозбірливо мимрить щось у відповідь”, – підкреслює журналіст.

Казанський додав, що олігарх “показово принизив не просто “якогось лоха”, а людей президента”.

“Не пригадаю, щоб у нас хтось колись взагалі так розмовляв із керівниками ОДА. Добре видно, хто є реальним господарем області і яке у харківських еліт ставлення до глави держави. Сам Володимир Зеленський, здається, вже не до кінця контролює ситуацію в регіонах”, – зазначив Казанський.

Нагадаємо, 19 березня відсутність на засіданні Антикризового штабу Харківщини глави харківської ОДА Олексія Кучера обурило бізнесмена Олександра Ярославського.

Читайте також: Нові друзі Зеленського. Битва за Харків (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE