Politerno > Україна і світ > Сварки з правоохоронцями і відмови від обсервації: у “Козацький” ніяк не заселяться туристи (Відео – Фото)

Сварки з правоохоронцями і відмови від обсервації: у “Козацький” ніяк не заселяться туристи (Відео – Фото)

  • 30 Березня, 2020
  • 903 Переглядів
  • 0

Туристи, які прилетіли з Балі і погодилися на обсервацію в готелі “Козацький” у Києві, досі не заселені і чекають остаточного вирішення їхнього питання.

Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ з місця подій.

На цей момент туристи ходять по двору готелю, дають коментарі ЗМІ через кордон правоохоронців. Деякі туристи ходять без масок або спустивши їх. Крім того, туристам не повідомляють, що робити далі, а частина з них говорить, що їм повідомили про перевезення в Пущу-Водицю. Інші кажуть, що розвезуть в регіони за місцем проживання. Крім того, туристам не повідомляють щодо їхнього харчування в разі поселення на обсервацію в готелі. Самі ж туристи вимагають, щоб їх відправили на самоізоляцію додому.

Туристи також відзначають, що такі обмеження є незаконними, а сам готель не готовий до подібного роду заходів, крім того, за їхніми словами, в готелі з кранів біжить іржава вода. Деякі туристи заявляють про застосування сили до них в аеропорту.

Територія готелю оточена правоохоронцями. Час від часу, між правоохоронцями і туристами виникають емоційні сварки.

Туристи акцентують, що готові піти на самоізоляцію, а якби вони знали про обсервацію, то не приїхали б, або вибрали б інший шлях.

Читайте також: Коронавірус: заблоковано елітне селище під Києвом

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE