Politerno > Україна і світ > Шахов вилікувався від COVID-19 і зробив “сенсаційну” заяву про “багатіїв з великої сімки” (Відео)

Шахов вилікувався від COVID-19 і зробив “сенсаційну” заяву про “багатіїв з великої сімки” (Відео)

  • 2 Квітня, 2020
  • 1320 Переглядів
  • 0

Два нові тести на коронавірус народного депутата Сергія Шахова показали негативний результат, проте депутат зробить ще один.

Про це повідомляє “Укрінформ“.

“Негативний тест, виписали з лікарні. Вже виписка готова, але потрібно забрати її. Поїду завтра зранку натщесерце для того, щоб взяли ще в мене тест на коронавірус – кров, щоб взяли загальний тест на коронавірус і також з носа та ротової порожнини. Це я вже хочу зробити ще один тест на коронавірус, щоб переконатися, що я вже вилікуваний. Все нормально, бо два тести були негативні”, – зазначив Шахов.

Депутат додав, що почувається нормально. Шахов також відзначив, що перехворіла вся його сім’я.

“В мене сім’я вже перехворіла – і діти перехворіли, але тоді ще не чули слова “коронавірус”, дійсно в них були симптоми. І дружина перехворіла, і бабуся перехворіла. Тому ми разом з сім’єю вдома проходимо карантин”, – розповів Шахов.

У своєму відеоблозі, який Шахов створив під час лікування, він заявив, що коронавірус – це імітація хвороби для реалізації економічних інтересів.

“Коронавірус – це зімітована багатіями хвороба, які сьогодні обрушили фінансові ринки і просто скуповують акції. Це негідники, які за все дадуть відповідь … Я вважаю, що тут замішана “велика сімка”, – сказав Шахов.

Читайте також: “Слуги народу” вимагають від Зеленського пояснень, – ЗМІ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE