Politerno > Україна і світ > “Слуги народу” вимагають від Зеленського пояснень, – ЗМІ

“Слуги народу” вимагають від Зеленського пояснень, – ЗМІ

  • 2 Квітня, 2020
  • 999 Переглядів
  • 0

Нардепи від “Слуги народу” хочуть просити президента Володимира Зеленського зустрітися з фракцією через скандальні “плівки” з братом голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Про це повідомляє “Українська правда“. 

У фракції у внутрішніх чатах зараз обговорюють, що треба просити президента про зустріч з фракцією через відео з братом Єрмака. Уже зрозуміло, що відео є більше. І ця історія просто так не закінчиться. Поки що є час по реакції тільки через те, що людей цікавить коронавірус. Ми навіть не можемо оцінити ризики, чим це все закінчиться для команди“, – заявили члени фракції.

За словами нардепів, вони не розуміють, що відбувається, і хочуть знати, яка позиція президента.

Відзначається, що депутати уже з цього питання зверталися до Єрмака – щоб і він сам пояснив, що відбувається, і щоб допоміг організувати зустріч з Зеленським, але глава ОПУ на це нібито не відгукнувся.

Коли ця фракція може бути і в якому форматі, наразі незрозуміло.

1 квітня народні депутати фракції “Слуга народу” написали заяву на Єрмака в ДБР, ОГП, СБУ, САП і МВС. Вони вимагають перевірити факти в оприлюднених нардепом Гео Леросом відеозаписах і притягнути до відповідальності винних, а не самого Лероса.

Сьогодні брата глави Офісу Президента Андрія Єрмака Дениса Єрмака допитали в Держбюро розслідувань у справі про “записи Лероса”.

Читайте також: Денис Єрмак сходив на допит в ДБР, – ЗМІ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE