Politerno > Україна і світ > Денис Єрмак сходив на допит в ДБР, – ЗМІ

Денис Єрмак сходив на допит в ДБР, – ЗМІ

  • 2 Квітня, 2020
  • 628 Переглядів
  • 0

Брата глави Офісу Президента Андрія Єрмака Дениса Єрмака допитали в Держбюро розслідувань у справі про “записи Лероса”.

Про це Цензор.НЕТ стало відомо із власних джерел.

Допит тривав більш ніж шість годин, були відібрані зразки голосу.

Нагадаємо, 29 березня нардеп від “Слуги народу” Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата глави ОПУ Андрія Єрмака – Дениса Єрмака – проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади. 

Андрій Єрмак в свою чергу заявив, що на оприлюдненому відео дійсно його брат Денис. У зв’язку з поширенням відео Єрмак заявив, що має намір звернутися із заявою до Служби безпеки України та Держбюро розслідувань.

Гео Лерос подав до НАБУ депутатське звернення, разом з “плівками”.

Журналісти програми “Схеми” також отримали від Гео Лероса відеозаписи розмов Дениса Єрмака і встановили кількох фігурантів записів, на яких брат голови Офісу президента Денис Єрмак нібито домовляється про призначення різних людей на державні посади.

Згодом брат глави ОП Денис Єрмак визнав, що записи, на яких він обговорює питання призначення людей на державні посади – справжні. 

Сьогодні стало відомо, що нардепу від “Слуги народу” Гео Леросу погрожують невідомі після того, як він виклав у мережу викривальне відео, на якому Денис Єрмак – брат глави ОП Андрія Єрмака – обговорює призначення на держпосади.

Читайте також: Денис Єрмак хотів знищити масштабний інвест-проект за плату від конкурентів – ЗМІ (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE