Politerno > Україна і світ > Денис Єрмак хотів знищити масштабний інвест-проект за плату від конкурентів – ЗМІ (Відео)

Денис Єрмак хотів знищити масштабний інвест-проект за плату від конкурентів – ЗМІ (Відео)

  • 2 Квітня, 2020
  • 1136 Переглядів
  • 0

Брат глави Офісу президента Денис Єрмак хотів організовувати кампанію по знищенню бізнесу найбільшого приватного порту України “ТІС”, що знаходиться в Одесі, і його міжнародних партнерів.

Про це повідомляє Bihus.Info із посиланням на відеозаписи, які отримали від нардепа Гео Лероса.

У розпорядженні журналістів опинилося близько 30 годин прихованої зйомки численних зустрічей Дениса Єрмака та його помічників з потенційними кандидатами на високі державні посади, що відбувалися в серпні-жовтні 2019-го. На них Єрмак обіцяв допомогти з влаштуванням.

Значна частина зустрічей “команди Єрмака” присвячена обговоренню можливості припинення бізнесового росту компанії “ТІС” і впливу в Україні однієї з найбільших в світі контейнерних компаній – данської Maersk.

“Нищити зв’язки” двох компаній Єрмак з помічниками беруться нібито в інтересах конкурентів – одеської фірми “КТЛ Україна”, яка, у свою чергу, є частиною потужної турецької компанії Kinay Group.

З розмови помічників Єрмака-молодшого випливає, що турецький бізнес готовий сплачувати по 300 тисяч доларів на місяць за реалізацію їхніх цілей.

Редакція Bihus.Info зв’язалася з керівниками компанії “КТЛ Україна”, до яких, судячи з відео, Денис Єрмак відправляв довірену особу Володимира Лебедєва, щоб зібрати інформацію про необхідні дії проти “ТІС” та Maersk. Вони розповіли, що Денис Єрмак раніше працював у “КТЛ Україна”. І що посередник від Дениса Єрмака Володимир Лебедєв справді приїздив в Одесу на їх підприємство у 2019 році. Однак, за їх версією, мотиву “збити” “ТІС” і Maersk їхня співпраця з братом помічника президента не мала.

Однак на відео Денис Єрмак стверджує протилежне. ” Чим швидше ми почнемо активно діяти, висловлювати зміни по нормативній базі, тим швидше по суті нам забезпечать дуже хорошу фінансову підтримку”, – каже Єрмак-молодший 6 вересня 2019 році, інструктуючи Володимира Лебедєва щодо поїздки до свого колишнього роботодавця “КТЛ Україна”.

В ході тієї розмови Єрмак надиктував Лебедєву телефони комерційного директора “КТЛ Україна” Андрія Кузьміна та гендиректора “КТЛ” Ігоря Хохлова і пояснив, що з “КТЛ Україна” потрібно розробити конкретний план заходів для боротьби з “ТІС” і Maersk.

“Будь-яка дія, виконана нами, вона виділяється в чітко визначену цифру”, – сказав Денис Єрмак Володимиру Лебедєву 16 вересня, під час звіту Володимира про поїздку до “КТЛ Україна”.

Нагадаємо, 29 березня нардеп від “Слуги народу” Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата глави ОПУ Андрія Єрмака – Дениса Єрмака – проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади. 

Андрій Єрмак в свою чергу заявив, що на оприлюдненому відео дійсно його брат Денис. У зв’язку з поширенням відео Єрмак заявив, що має намір звернутися із заявою до Служби безпеки України та Держбюро розслідувань.

Гео Лерос подав до НАБУ депутатське звернення, разом з “плівками”.

Журналісти програми “Схеми” також отримали від Гео Лероса відеозаписи розмов Дениса Єрмака і встановили кількох фігурантів записів, на яких брат голови Офісу президента Денис Єрмак нібито домовляється про призначення різних людей на державні посади.

Згодом брат глави ОП Денис Єрмак визнав, що записи, на яких він обговорює питання призначення людей на державні посади – справжні. 

Читайте від Bihus.Info: Рік президентства Зеленського дуже позитивно вплинув на бізнес друга Богдана Вавриша – “Наші гроші” (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE