Politerno > Україна і світ > Рік президентства Зеленського дуже позитивно вплинув на бізнес друга Богдана Вавриша – “Наші гроші” (Відео)

Рік президентства Зеленського дуже позитивно вплинув на бізнес друга Богдана Вавриша – “Наші гроші” (Відео)

  • 30 Березня, 2020
  • 869 Переглядів
  • 0

Період президентства Володимира Зеленського позитивно вплинув на бізнес близького до Банкової забудовника Андрія Вавриша.

Про це йдеться в новому випуску програми “Наші гроші”.

За даними журналістів, з 2017 по 2019 рік компанія Вавриша і компанія його друга і партнера по бізнесу Дмитра Ісаєнка отримали 15 дозволів на будівництво багатоповерхових житлових комплексів у центральній частині Києва.

При цьому Вавриш і Ісаєнко в 2017 році отримали всього по одному дозволу на будівництво, а в 2019 – на двох дев’ять дозволів.

Таке активне розширення бізнесу, журналісти пов’язують, дружбою Вавриша з колишнім керівником офісу президента Андрієм Богданом.

Богдан уже замінений на посаді глави офісу президента, а компанії Вавриша-Ісаєнка продовжують забудову центральної частини Києва. До того ж, як з’ясували журналісти проєкту, з численними порушеннями.

У листопаді минулого року ми повідомляли, що компанія друга голови Офісу президента Андрія Богдана київського забудовника Андрія Вавриша, отримала дозвіл будувати висотку на вулиці Вільшанській, 2-6 на столичному Печерську.

Читайте також: Тимошенко звинуватила Зеленського у зраді національних інтересів (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE