Politerno > Україна і світ > Патріарх Кирило на “Мерседесі” з мигалкою провіз по Москві чудотворну ікону (Відео)

Патріарх Кирило на “Мерседесі” з мигалкою провіз по Москві чудотворну ікону (Відео)

  • 3 Квітня, 2020
  • 772 Переглядів
  • 0

Патріарх московський Кирило (Гундяєв) на «мерседесі» з мигалкою і кортежем поліції провіз вулицями Москви чудотворну ікону і помолився про позбавлення від коронавируса. 

Про це полвідомляє “Медуза“.

За інформацією видання, це відбувалося вдень 3 квітня. В руках глави РПЦ була ікона Богоматері “Розчулення”, яку віруючі вважають чудотворною.

Пряму трансляцію того, що відбувається, вели деякі федеральні телеканали. На каналі “Спас” у цей час рядком, що біжить в нижній частині екрану, показували молитву проти коронавірусу, яку РПЦ затвердила 22 березня.

Приблизно тоді ж на сайті РПЦ було опубліковано послання, в якому Кирил закликав віруючих і служителів “посилити молитву до Господа про огорожу людей від шкідливої пошесті”.

Станом на 3 квітня в Росії зареєстровано 4149 хворих на коронавірус і 34 летальні випадки, тільки за останню добу виявили 601 випадок COVID-19, 4 людини померли.

Нагадаємо, редакція італійської газети La Stampa заявила про тиск із боку Російської Федерації після публікації критичних матеріалів щодо російської гуманітарної допомоги.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE