Politerno > Україна і світ > Зеленський: Єрмак – мій друг, а Лерос – аферист, – ЗМІ

Зеленський: Єрмак – мій друг, а Лерос – аферист, – ЗМІ

  • 3 Квітня, 2020
  • 1659 Переглядів
  • 0

Відбулась зустріч президента України Володимира Зеленського з малої фракцією “Слуги народу”. Як відомо, до малої фракції входять її керівники та голови комітетів від “СН”.

Серед інших питань порушувалася й тема записів, оприлюднених з подачі народного депутата Гео Лероса, стосовно кадрових переговорів на комерційній основі проведених братом глави Офісу президента Андрія Єрмака Денисом. У зустрічі багато хто брав участь у режимі онлайн.

Читайте також: “У людини зовсім помутнів розум”: Лерос розповів, як Єрмак “зомбував” “слуг” на фракції

Як стало відомо ZN.UA від учасників цієї зустрічі, президент заявив, що, по-перше, Андрій Єрмак “був і є його другом”. По-друге, Гео Лероса, який оприлюднив оперативні записи Служби безпеки України, глава держави назвав аферистом. І, по-третє, президент підкреслив: “Я ні в кого нічого не брав”. При цьому він порекомендував залишити останнє слово у цій ситуації за правоохоронцями, які вже займаються цим питанням.

Читайте також: До Лероса приїхала СБУ, а “слуги народу” написали заяву на Єрмака в ДБР, ОГП, СБУ, САП і МВС

Що стосується Андрія Єрмака, який також брав участь у зустрічі, то він, як свідчать джерела ZN.UA, назвав себе “щитом президента”, заявивши високому зібранню, що нападки спрямовані не проти нього, а проти самого Володимира Зеленського.

Читайте також: “Слуги народу” вимагають від Зеленського пояснень, – ЗМІ

Глава Офісу президента України повідомив, що за діями Гео Лероса стоїть його попередник Андрій Богдан, його партнери та соратники. Лероса Андрій Єрмак назвав “особистим ворогом” і пообіцяв “не пробачити йому цієї витівки”. Особисті мотиви Лероса він пояснив помстою за непризначення колишнього заступника голови Київської міськдержадміністрації Іллі Сагайдака на посаду заступника міністра одного з міністерств.

Я знаю, що на моє місце мітять. Я б пішов, але зараз потрібно рятувати країну“, – резюмував Андрій Єрмак.

Читайте також: Лерос заявляє про переслідування і обіцяє нові відео (Відео)

За даними ZN.UA від джерел в СБУ, масив записів, частина яких широко розійшлися в інтернеті, але не потрапили на жоден телевізійний канал, являє собою майже 100 годин. З них були оприлюднені в мережі 13-14 годин. Крім того, як стверджують у київському Главку, де і велася розробка, на записах зафіксовані моменти передачі грошей.

Читайте також: Рейтинг Зеленського повільно знижується, – КМІС

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE