Politerno > Україна і світ > Лерос заявляє про переслідування і обіцяє нові відео (Відео)

Лерос заявляє про переслідування і обіцяє нові відео (Відео)

  • 31 Березня, 2020
  • 850 Переглядів
  • 0

Депутат з фракції “Слуга народу” Гео Лерос не знає, хто і навіщо записував так звані “плівки Єрмака”.

Про це він сказав під час онлайн-інтерв’ю УП.

“З якою метою і хто зробив ці записи – взагалі без поняття. Мене це не цікавить… Якщо мене в найближчим часом не посадять, то щось цікавеньке викладу”, – зазначив Лерос.

За словами Лероса, він отримав близько 30-40 годин відео. Чоловік не став говорити, де взяв флешку із записами, пославшись на те, що це зараз вивчає сдіство.

Нардеп каже, що кримінальні справи на нього відкрили за ініціативи глави Офіса президента Андрія Єрмака.

 

“Абсурдність ситуації в тому, що Єрмак написав пост в неділю, а в понеділок о 9 ранку, документи вже від СБУ зайшли в ДБР. Щоб з такими темпами вони реальних корупціонерів садили.

Кому підпорядковується СБУ, ДБР і зараз Генпрокуратура (Офіс генерального прокурора – УП)? Це призначення було Офісу президента. Після Ірини Венедиктової (новий генпрокурор, яка до цього керувала Держбюро розслідувань – УП) в ДБР залишилося два її зама, яких вона туди притягла, зараз один з них т.в.о. директора ДБР. Це повний контроль трьох структур. І всі ці 3 структури мене по повній намагаються клепати… 

Я намагався ще місяць тому зустрітися з президентом, поговорити з ним і пояснити градус напруження, який існує у фракції, і про існування розколу країни. Але мені, на жаль, не вдалося. Припускаю, що Андрій Борисович (Єрмак – УП) вплинув на це”, – заявив Лерос.

Читайте також: Під час брифінгу Єрмака журналісти дізнались про “п’яту владу” та згадали Азарова

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE