Politerno > Україна і світ > Зеленський планує призначити головою Закарпатської ОДА СБУшника, якого нещодавно звільнив – ЗМІ

Зеленський планує призначити головою Закарпатської ОДА СБУшника, якого нещодавно звільнив – ЗМІ

  • 18 Квітня, 2020
  • 741 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський хоче призначити головою Закарпатської ОДА Олексія Петрова, якого звільнив з посади начальника ГУ СБУ в Кіровоградській області.

Про це повідомляють джерела УП в Офісі президента.

Як зазначило джерело, Петрова планують призначити головою ОДА наступного тижня.

Після призначення Петрова на посаду у серпні 2019 року, журналісти Bihus.info з’ясували, що перед першим туром президентських виборів він приватизував службову квартиру площею понад 170 кв м у центрі Києва.

Співрозмовник видання зазначив, що в ОП перевіряли кандидатуру Петрова, якого звинувачували у приватизації службової квартири в центрі Києва.

17 квітня Зеленський звільнив Олексія Петрова з посади начальника Управління СБУ в Кіровоградській області.

24 грудня 2019 року президент Володимир Зеленський вирішив звільнити голову Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка, якого призначив 6 липня, і главу Львівської ОДА Маркіяна Мальського, якого призначив в один день з Бондаренком.

Наразі в.о. голови Закарпатської ОДА є Олексій Гетманенко.

Нагадаємо, у грудні минулого року журналісти Bihus.info повідомили, що заступник очільника СБУ Віктор Кононенко отримав і одразу приватизував службову квартиру вартістю у понад шість мільйонів гривень.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE