Politerno > Україна і світ > У “Слузі народу” продовжується розкол: “групу Коломойського” видалили з чату фракції – ЗМІ

У “Слузі народу” продовжується розкол: “групу Коломойського” видалили з чату фракції – ЗМІ

  • 21 Квітня, 2020
  • 763 Переглядів
  • 0

У чаті, нібито, відсутні нардепи Дубінський, Бужанський, Куницький, Васілевську-Смаглюк та інші, яких пов’язують з бізнесменом.

Депутатів від “Слуги народу”, які можуть бути лояльні до бізнесмена Ігоря Коломойського, не запросили в новий внутрішній чат фракції.

Про це повідомляє Liga.net, посилаючись на джерела в керівництві фракції “СН”.

За даними видання, у новому чаті фракції, нібито, відсутні нардепи Олександр Дубінський, Максим Бужанський, Олександр Куницький та інші з т.зв. “групи Коломойського”.

Колишній нардеп Сергій Лещенко в Telegram написав, що виключення Дубінського і Бужанського може бути пов’язано з фейковим повідомленням іншого нардепа від “СН” Микити Потураєва, у якому той у грубій формі вимагав видалити тих же Дубинського і Бужанського з чату “СН”.

Справа в тому, що скрін “фейкового” повідомлення Потураєва з’явився на Telegram-каналі “Темний лицар”, який пов’язують з нардепом Дубінським.

Публікація і разгонка депутатами Дубінським і Бужанським фейкового поста Микити Потураєва вилізла їм боком. Відтепер Дубінський, Бужанський і вся “група Коломойського” виключені з комунікації фракції “Слуга народу“, – пише Лещенко.

Дубінський в Facebook вже написав пост з приводу “виключення” його з чату фракції і прикріпив до нього скрін з текстовим повідомленням, нібито зробленим в чаті “СН”.

Крім Дубінського і Бужанського, за словами Лещенка, в новий чат “СН” не покликали і депутата Ольгу Василевську-Смаглюк, яка внесла 1,6 тис. правок до “антиколомойского законопроєкту”.

Читайте також: “Антиколомойський” законопроєкт відредагували: що пропонується змінити

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE