Politerno > Україна і світ > Нардеп запропонував ДБР викликати на допит Гітлера

Нардеп запропонував ДБР викликати на допит Гітлера

  • 26 Квітня, 2020
  • 858 Переглядів
  • 0

Пані Венедіктова, схоже, тримає нас усіх за лохів. Зараз відбувається масове призначення людей Януковича на державні посади, а для громовідводу придумали унікальну ідею: викликати на допит Януковича-втікача – Лерос.

Депутат “Слуги народу” Гео Лерос обурюється, що Державне бюро розслідувань викликало на допит колишнього президента-втікача Віктора Януковича.

Своїми емоціями Лерос поділився у фейсбуці.

Пані Венедіктова, схоже, тримає нас усіх за лохів. Зараз відбувається масове призначення людей Януковича на державні посади, а для громовідводу придумали унікальну ідею: викликати на допит Януковича-втікача, ще й під час карантину, коли всі кордони закрито… То беріть вище, викличте ще Гітлера, шанси, що він приїде на допит, однакові!” – написав він.

Виклик Януковича на допит Лерос вважає “неповагою до інтелектуального рівня кожного українця” і “показухою“.

Депутат від правлячої партії звинувачує правоохоронців у тому, що вони “не посадили жодного корупціонера… А деяких ще й взяли в систему як професійних “схемників”.

Я пам’ятаю, як мені циганка на перехресті намагалася впарити ворожіння по руці, так ось, навіть вона була переконливішою, ніж це позорище“, – підсумував він.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань 24 квітня викликало колишнього президента-втікача Віктора Януковича для набуття процесуального статусу і проведення відповідних слідчих і процесуальних дій. У Бюро хочуть, щоб він з’явився до слідчого 30 квітня о 10:00.

Читайте також: Соціаліст з “обойми” Януковича займе високу посаду в Уряді – ЗМІ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE