Politerno > Україна і світ > Активісти заявляють про “злив” справи Гандзюк і збираються під ОП

Активісти заявляють про “злив” справи Гандзюк і збираються під ОП

  • 27 Квітня, 2020
  • 815 Переглядів
  • 0

Ввечері, 27 квітня, під Офісом президента пройде акція, організатори якої звинувачують владу у “зливі” справи про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це йдеться в повідомленні групи Хто замовив Катю Гандзюк?”.

“Друзі, разом із вами ми зробили дуже багато аби покарати усіх причетних до вбивства Катерини Гандзюк. Сьогодні справу злили.

Нас із вами вчергове годують лайном. Ми не станемо це терпіти. Збираємося о 19.00 год біля Офісу Президента України”, – йдеться в пості.

Окремо наголошується, що “саме Володимир Зеленський обіцяв посадити вбивць Каті Гандзюк. Саме Володимир Зеленський привів до влади Ірину Венедіктову, яка всьго за 40 днів розвалила справу і тепер діє в інтересах замовників та організаторів вбивства Каті. Будемо вимагати у президента пояснень.”, – сказано у зверненні активістів.

Сьогодні стало відомо, що Служба безпеки України під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою голови Херсонської облради Владислава Мангера і помічника-консультанта депутата цієї ж ради Олексія Левіна в організації нападу на Катерину Гандзюк.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE