Politerno > Україна і світ > Коломойський замовив Зеленському кримінальні справи по мені і Філатову, – Корбан

Коломойський замовив Зеленському кримінальні справи по мені і Філатову, – Корбан

  • 27 Квітня, 2020
  • 737 Переглядів
  • 0

Кримінальні справи проти Геннадія Корбана і мера Дніпра Бориса Філатова замовлені Ігорем Коломойським.

Про це заявив в коментарі під facebook-постом головного редактора Цензор.НЕТ Юрія Бутусова голова громадської ради Дніпра Геннадій Корбан.

“Коломойський замовив Зеленському кримінальні справи по мені і Філатову. І в цьому вже немає ніяких сумнівів. Всі джерела це підтвердили”, – написав він.

Нагадаємо, за інформацією Юрія Бутусова, заступника прокурора Миколаївської області Степана Божила відрядили до Офісу Генпрокурора і направили в Дніпро, де він на даний момент виконує якесь завдання. За інсайдерською інформацією, мета відрядження – операція із затримання мера Дніпра Бориса Філатова.

“Які саме команди отримав Божило – офіційно невідомо. Однак нещодавно призначеного заступника генерального прокурора Андрія Любовича вважають людиною, близькою до глави Дніпропетровської облради Святослава Олійника, пов’язаного з Ігорем Коломойським. І відрядження Божила, який давно знайомий з Любовичем, і направлення його до Дніпра має явно невипадковий характер”, – написав журналіст.

Слід зазначити, що як писав два роки назад блогер з групи так званих “порохоботів-ломів” Роман Донік, влітку 2014 року Юрій Бутусов взяв участь з Геннадієм Корбаном і рядом інших “воєначальників від сохи”, у плануванні Іловайської операції. Журналіст був запрошений в Дніпропетровську ОДА в якості “літописця” діяльності команди Ігоря Коломойського.

Ці дані підтверджують й інші джерела, пов’язуючи Бутусова, який активно висвітлював справу Корбана (ініційована за часів президентства Порошенка), з колишнім соратником Коломойського.

Читайте також: Мер Дніпра Філатов пригрозив “набити є**ло” нардепу Дубінському

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE