Politerno > Україна і світ > Єрмак мій інститутський друг. Він багато разів приїжджав до Грузії, вивчав наш досвід реформ, – Саакашвілі (Фото)

Єрмак мій інститутський друг. Він багато разів приїжджав до Грузії, вивчав наш досвід реформ, – Саакашвілі (Фото)

  • 27 Квітня, 2020
  • 1179 Переглядів
  • 0

Екс-президент Грузії і екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі зазначає, що керівник Офісу Президента Андрій Єрмак вивчав досвід реформ в Грузії.

Про це Саакашвілі заявив в ефірі телеканалу “Україна 24”, передає Інтерфакс-Україна.

“Керівник Офісу Президента України мій давній друг, інститутський, ми разом вчилися. Він багато разів приїжджав до Грузії, вивчав теж наш досвід реформ. Він прекрасно в курсі цього досвіду реформ. Він, до речі, взяв людину, яка зробила “Батумське диво”, Левана Варшаломідзе (глава уряду грузинської Автономної Республіки Аджарія в 2004-2012 роках. – ред.) керівником офісу інвестицій при президенті Зеленському”, – сказав Саакашвілі.

Міхеїл Саакашвілі та Андрій Єрмак справді протягом певного часу разом навчалися в інституті, щоправда не були однокурсниками. Саакашвілі завершив інститут у 1992 році, Єрмак – у 1995-му.

Зустріч випускників КІМВ у 2004 році / фото з фейсбуку Володимира Омеляна

Разом з ними на фото поряд з Єрмаком стоїть Василь Горбаль – ексголова Львівської ОДА в часи Віктора Януковича та народний депутат трьох скликань від “Єдиної України” та “Партії регіонів”.

Між Гобралем та Саакашвілі на фото розмістився український політтехнолог Віталій Бала. Його можна пам’ятати через вибух біля телеканалу “Еспресо”, у якому постраждав політтехнолог і екснардеп Ігор Мосійчук.

Міхеїл Саакашвілі на фото також обіймає Андрія Задорожного – чинного народного депутата від “Слуги народу”.

Крайній зліва на фото Олександр Носаль – керівник Міжнародного центру реформ.

Цікаво, що Міхеїл Саакашвілі також навчався з Петром Порошенком. Колишні лідери України і Грузії у молодості були близькими друзями.

Читайте також: Супербубочка і Видатний Реформатор

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE