Politerno > Україна і світ > Унасдіок вибухів на базі в Балаклії загинули 2 сапери, поранено 4 військових – Генштаб

Унасдіок вибухів на базі в Балаклії загинули 2 сапери, поранено 4 військових – Генштаб

  • 15 Листопада, 2019
  • 930 Переглядів
  • 0

При утилізації боєприпасів на території артилерійської бази біля Балаклії у Харківській області загинули двоє саперів, та отримали поранення четверо військових.

Про це повідомив Генеральний штаб у Facebook.

“За уточненою інформацією від чергового Центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами двоє військових саперів зазнали поранень, не сумісних із життям”, – сказано у повідомленні.

Четверо військовослужбовців ЗС України перебувають у медичних закладах. За уточненою інформацією медиків, троє з поранених – у важкому стані, один – середньої важкості. 

Окремо підкреслюється, що місцевим мешканцям та об’єктам інфраструктури нічого не загрожує, та що сховища боєприпасів – у безпеці.

Раніше у п’ятницю з’явилася інформація про поодинокі вибухи на складах зберігання боєприпасів неподалік міста Балаклія Харківської області.

Міністерство оборони повідомило, що ситуація на території центральної артилерійської бази забезпечення боєприпасами біля Балаклії Харківської області контрольована та безпечна. За даними військових, на технічній території утилізували залишки боєприпасів та їхніх елементів, які не можна транспортувати. Військові здійснювали планове знищення у спеціально обладнаному для цього місці – котловані, пролунало близько 20 вибухів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE