Politerno > Україна і світ > Мер Дніпра Філатов пригрозив “набити є**ло” нардепу Дубінському

Мер Дніпра Філатов пригрозив “набити є**ло” нардепу Дубінському

  • 7 Квітня, 2020
  • 1011 Переглядів
  • 0

У мережі виник конфлікт з погрозами між мером Дніпра Борисом Філатовим і народним депутатом від “Слуги народу” Олександром Дубінським.

Перепалка сталася на їхніх особистих сторінках у Facebook.

Нардеп Дубиінський опублікував нібито скріншот поста Бориса Філатова про те, що міська влада Дніпра буде відстрілювати тварин, що не мають відповідної реєстрації в “КП Зооконтроль”.

Пізніше Дубинський заявив, що Філатов видалив цей пост зі своєї сторінки, і образив Філатова, назвавши “долбо**бом”.

На це Філатов відповів, що розпорядження – фейк, нічого подібного він не говорив, а також пообіцяв набити Дубинському “е**ло”. Міський голова Дніпра зазначив, що збирається головувати у місті ще декілька каденцій.

Як відомо, раніше Борис Філатов сам входив у групу олігарха Ігоря Коломойського. Згодом, під час президентських виборів 2019 року, він зблизився з чинним тоді президентом Петром Порошенком і сприяв його виборчій кампанії у місті.

Читайте по темі: “Зламали одну з найтупіших схем підкупу виборців”. У Дніпрі міськрада призупинила масову роздачу “Петіних 200 грн”

Нагадаємо, раніше Філатов заявив, що не братиме участі в селекторній нараді за участю президента України якщо там буде присутня “людина Коломойського” Святослав Олійник.

Нещодавно Борис Філатов закликав президента Володимира Зеленського провести місцеві вибори, і не посилатися ні на епідемію коронавірусу, ні на відсутність грошей у бюджеті.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE