Politerno > Україна і світ > “Фейкові обшуки, фіктивне затримання, постановочні фото в наручниках”, – керівник Одеської митниці

“Фейкові обшуки, фіктивне затримання, постановочні фото в наручниках”, – керівник Одеської митниці

  • 14 Травня, 2020
  • 776 Переглядів
  • 0

Начальник Одеської митниці Михайло Грибанов назвав фейками оприлюднену СБУ і ДБР інформацію про затримання начальника відділу митного поста “Чорноморськ” після одержання хабаря в $1,3 тис.

Коментар Грибанова є в розпорядженні Цензор.НЕТ.

“Фейкові обшуки, “фіктивне затримання” і занадто оперативний злив інформації про нібито отриманий мною хабар, відверто провокаційні дії, які виходять за межі законності, щодо моїх підлеглих, відсутність рішень на слідчі дії, постановочні фото і відео в наручниках, одягнених на кілька хвилин заради “хайпової гарної картинки”, пошкодження державного майна і виламування дверей, особливо тих, які і так були відкриті, – все це реакція на мою державну позицію в організації роботи Одеської митниці”, – заявив Грибанов.

На його думку, прибуття 13 травня до адмінбудівлі Одеської митниці оперативників СБУ і проведені ними обшуки в приміщенні можуть бути “пов’язані з тим, що зараз посилена боротьба з потоками контрабанди на митниці”.

Керівник Одеської митниці стверджує, що нікого не затримано “не тільки у зв’язку з відсутністю складу злочину, а й самої події”.

Адвокати, за його словами, внесли в протокол невідкладного обшуку понад 30 зауважень щодо порушень законодавства під час здійснення слідчих дій.

Нагадаємо, 13 травня спочатку ДБР, а потім СБУ заявили про затримання начальника відділу митного поста “Чорноморськ” після одержання хабаря в $1,3 тис.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE