Politerno > Україна і світ > Зеленський зриває підписання Стратегії нацбезпеки, щоб не псувати відносин з Путіним – Бутусов

Зеленський зриває підписання Стратегії нацбезпеки, щоб не псувати відносин з Путіним – Бутусов

  • 16 Травня, 2020
  • 1054 Переглядів
  • 0

Президент 12 травня підписав Стратегію національної безпеки, де головною загрозою названа агресивна політика Росії.

Так, не наш президент – таку стратегію підписав президент Польщі Анджей Дуда, пише редактор Цензор.нет Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook. 

“А ось президент Зеленський продовжує порушувати закон про Національну безпеки і не підписує таку ж українську Стратегію, щоб не псувати своїх відносин з президентом РФ Путіним. Хоча за законом це треба було зробити до 20 листопада 2019 го року!“, – підкреслює журналіст.

За його словами, більше шести місяців Зеленський зриває підписання Стратегії, тому що, “боїться Путіна, боїться називати речі своїми іменами, боїться визнавати агресію”.

Бутусов нагадує, що 17 січня 2020 року президент Зеленський провів нараду для обговорення Стратегії нацбезпеки і заявив, що проект буде обговорюватися протягом тижня, і після цього буде прийнято.

“Минуло чотири місяці вже після цієї обіцянки, а Стратегія все ще не підписана. І відсутність стратегії – ще більш красномовний сигнал російської загрози, аніж саме по собі підписання документа.”,  – резюмував главред Цензор.нет.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав указ про санкції щодо Російського географічного товариства, низки російських музеїв, університетів, наукових установ та громадських організацій.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE