Politerno > Україна і світ > “Стоп реванш”: націоналісти обклеїли плакатами паркан біля будинку Зеленського і палили фаєри (Фото – Відео)

“Стоп реванш”: націоналісти обклеїли плакатами паркан біля будинку Зеленського і палили фаєри (Фото – Відео)

  • 24 Травня, 2020
  • 1389 Переглядів
  • 0

На Майдані Незалежності у Києві розпочалася акція “Стоп реванш”, учасники якої згодом прийшли до будинку на вулиці Грушевського, де нібито проживає президент Володимир Зеленський.

Акція “Стоп реванш” почалася о 14 годині в неділю на Майдані Незалежності у Києві.

На площі учасники акції провели мітинг і рушили колоною по вулиці Грушевського. 

Дорогою мітингувальники скандували: “Слава Україні – Героям слава”, “Україна – понад усе”, лунали українські патріотичні пісні.

Як повідомляє Укрінформ, декілька тисяч учасників зібралися під будинком президента.

Вони озвучили свої вимоги до влади і заспівали гімн України. 

Учасники протесту обклеїли паркан і ворота навколо будинку, де президент володіє нерухомістю, листівками зі своїми вимогами і запалили фаєри під час виконання державного гімну.

Водночас, як повідомляє “Інтерфакс-Україна“, до будинку на вулиці Грушевського, 9а в центрі Києва, де володіє квартирою Зеленський, прийшло близько тисячі осіб.

Крім національної символіки, учасники тримали прапори політичних партій “Національний корпус”, “Демократична сокира”, ВО “Свобода” і ГО “Справа громад”.

Після цього протест оголосили закінченим, люди почали розходитися.

Метою свого візиту організатори називають необхідність нагадати главі держави про свої вимоги, серед яких звільнення і покарання для керівника Офісу президента Андрія Єрмака і припинення, як кажуть учасники акції, реваншу проросійських сил і політики капітуляції щодо закінчення війни на Донбасі.

Під час виконання державного гімну учасники акції запалили фаєри. Після цього протест оголосили завершеним, люди почали розходитися.

Пізніше поліція Києва повідомила, що в ході масових заходів у центрі Києва в неділю порушень громадського порядку не зафіксовано.

“Заплановані на сьогодні заходи у центрі столиці завершилися. Порушень громадського порядку не зафіксовано”, – заявили в поліції.

Нагадаємо, представники народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука заявили про вибух біля його офісу на вул. Велика Васильківська, 23б в Києві, де 23 травня проходила акція Нацкорпусу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE