Politerno > Україна і світ > В ОПЗЖ заявили про вибух біля офісу Медведчука, є затримані (Відео)

В ОПЗЖ заявили про вибух біля офісу Медведчука, є затримані (Відео)

  • 23 Травня, 2020
  • 1256 Переглядів
  • 0

Представники народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука заявили про вибух біля його офісу на вул. Велика Васильківська, 23б в Києві, де проходила акція Нацкорпусу.

У поліції інформацію про вибух спростовують.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на прессекретаря Медведчука Олега Бабаніна та керівника київського осередку Нацкорпусу Сергія Тамаріна, а також представників поліції Києва.

“Там проходила акція, там багато чого було. Ми зараз готуємо заяву… Є потерпілі”, – сказав Бабанін.

Водночас Нацкорпус опублікував відео акції біля офісу ОПЗЖ, де видно, що в ході заходу націоналісти палили фаєри.

У коментарі Громадському керівник київського осередку Нацкорпусу Сергій Тамарін розповів, що акція протесту була присвячена Дню героїв, який в Україні щорічно відзначають 23 травня.

За його даними, декілька людей затримали, зокрема і представників Нацкорпусу.

“Треба нагадувати ворогам в такий день, що вони вороги, тому вийшли під офіс ОПЗЖ, щоб нагадати, що вони вороги. Там було біля 50 найманих охоронців, вони почали штовханину, в них були піротехнічні засоби, але ніхто не постраждав. Акцію ми завершили”, – – зазначив Тамарін.

Водночас Ганна Страшок з відділу комунікацій поліції Києва у коментарі Громадському заявила, що інформацію про вибух вони “спростовують”.

Натомість щодо потерпілих інформації немає, однак “її перевіряють”.

“Біля будівлі активісти палили фаєри. Потім був звук, ймовірно спричинений сумішшю з фарбою. Було затримано декілька осіб, точну кількість наразі уточнюємо. Вони направлені до Печерського відділку поліції. Їхнім діям буде надана правова оцінка”, – повідомила Страшок.

Згодом пресофіцерка Печерського райвідділу поліції Оксана Тищенко повідомила, що до райвідділу доставили близько 20 осіб.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE