Politerno > Тернопільщина > Тернополяни скаржаться на жахливий стан дворів, особливо в центрі міста

Тернополяни скаржаться на жахливий стан дворів, особливо в центрі міста

  • 1 Червня, 2020
  • 1973 Переглядів
  • 0

Попри розрекламовану міським головою Тернополя Сергієм Надалом програму ремонту дворів, жителі Файного міста дедалі частіше скаржаться на їхній жахливий стан.

Зокрема, жителька будинку по вулиці Руська, 23 Олена Ніколенко обюрюється тим, що “співробітники поліції та їхні гості ставлять свій службовий та особистий транспорт де прийдеться і як “си вдасть”.

Також вона скаржиться на жахливий стан двору і апелює до міського голови Сергія Надала:

“Ситуація ускладнюється тим, що майданчик, на якому розташовані гойдалки для дітей- хочуть відібрати. Спершу хитрощами “віджали” одну ділянку (місце на якому стоїть “невеличка будка, щоб двірник міг поставити тачку, відро і віник” – саме це за обіцянкою тогочасного начальника там мало знаходитися, але з’явився гараж), а тепер хочуть відібрати все решта.

Чи є правда? Немає!!! Адже не припустимо, щоб в самісінькому центрі пустував клаптик землі з качельками для дітей та деревами. Поліції потрібно зробити парковку!!!

Неодноразові звернення до ЖЕКу щодо облаштування прибудинкової території, не увінчалися успіхом, зсилаються на брак коштів. Пане Сергій Надал, скажіть, чи це нормальний заїзд в двір, враховуючи, що це центральна частина міста? В цій частині будинку 42 квартири, є багато молодих сімей із дітками в колясках. Чи було б приємно Вам під’їжджати до свого під’їзду такою дорогою? В тих калабанях, які ми щороку закидаємо будвідходами, можна вирощувати рибу.”,  – пише Ніколенко.

Під дописом пані Олени в одній з тернопільських ФБ-груп Лариса Цимарна коментує, що в її дворі навпроти ринку – такі самі “озера”. 

“Видається, що весь центр занедбаний! Наш дім навпроти ринку — такі ж озерця! По при те,що ми років 6 підряд звертались в жек і міськраду!!!! Думається,що якби з наших дворів можливо було б щось скористати— то прибудинкові проїзди були б поремонтовані!!! А оскільки дворики старі,то ремонтувались ще за часів союзу! Площу видно, набережну видно — дарма що там люди не живуть, зате яка ярмарка марнославства!!!!”,  – зазначає пані Лариса.

Користувач з ніком Taras Gipskyi підкреслює, що на вулиці В. Великого, 3 – “двір в рази гіршому стані”.

“Не зручні питання ви Віталійовичу задаєте перед місцевими виборами)) на В. Великого 3 двір в рази гіршому стані, хоть планово на зупинці “вул. Куліша” був план ремонту ще на 2017 рік. Де чорним по білому було написано, що ремонт буде в 2-3 кварталі 2017 року. Але зараз 2021 рік і ніхто нічого не робив… Так що думаю таких дворів по місту безліч.”, – коментує пан Тарас.

У свою чергу Оксана Вишовська пише, що таких дворів безліч.

“Таких дворів безліч, ви не одні… всі чекають своєї черги… а з парковками справді проблема, а особливо в центрі…Повірте на Східному ситуація не краща з машинами і парковкою в дворах….так що ваші претензії такі, як і в сотень тернополян…”, – стверджує тернополянка.

“Файне місто Тернопіль💕… Люблю своє місто, свій двір, свій під’їзд, люблю до сліз😢.. Хіба може бути інакше…?”,  – бідкається тернополянка з ніком Галина Ч.

Від редакції: А чи не пора владі міста залучити до виконання розпіареної програми ще ряд фірм, аби справа просувалася швидшими темпами? Зрозуміло ж, що одна добре відома компанія не справляється з усім запланованим масивом робіт. Ну соромно вже б мало стати – усе в одні, довірені кишені…

Нагадаємо, у п’ятницю, 29 травня, відбулося судове засідання, на якому міському голові Тернополя Сергію Надалу було відмовлено у відшкодуванні моральної компенсації у сумі 100 тис. грн. активісткою Юлією Мамчак.

Депутат Тернопільської міської ради та члена ГО «Тернопільські підсумки» Тарас Білан заявив, що власник будівельної компанії «Тернопільбуд» Василь Лило подав проти нього позов на 200 тисяч гривень про захист честі і гідності.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE