Politerno > Україна і світ > У США вантажівка в’їхала в натовп протестувальників – за кермом перебував українець (Відео – Фото)

У США вантажівка в’їхала в натовп протестувальників – за кермом перебував українець (Відео – Фото)

  • 1 Червня, 2020
  • 1288 Переглядів
  • 0

У неділю в Міннеаполісі у США вантажівка в’їхала у натовп протестувальників, не зачіпивши людей.

Про це повідомляє KSTP.

Поліцейські зазначають, що люди ледь встигли розбігтися, щоб не потрапити під колеса машини. Автомобіль зупинився, мало не задавивши людей, після чого протестувальники почали оточувати його. Деякі люди спробували потрапити всередину вантажівки.

Згідно з інформацією правоохоронців, в результаті інциденту ніхто з протестувальників не постраждав. Водій отримав незначні травми після сутички з протестувальниками.

Пізніше стало відомо, що за кермом вантажівки перебував виходець з України Богдан Вечірко. На поточний момент українець затриманий  без права внесення застави, його звинувачують у нападі. Транспортна компанія, співробітником якої є Вечірко, пообіцяла всіляко сприяти розслідуванню.

За даними видання Vinograd.us, Вечірко – виходець з Вінницької області і служив в українській армії. Видання посилається на профайл Вечірко в Facebook, який вже видалений.

Нагадаємо, в США спалахнули масові протести через смерть афроамериканця при затриманні поліцейськими в Міннеаполісі. У ряді великих міст була введена комендантська година.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE