Politerno > Україна і світ > “Будемо зелених пи#дячити”, – листування Геруса потрапило в об’єктиви журналістів (Відео)

“Будемо зелених пи#дячити”, – листування Геруса потрапило в об’єктиви журналістів (Відео)

  • 3 Червня, 2020
  • 1694 Переглядів
  • 0

У Верховній Раді зафіксували листування між нардепом від “Слуги народу” Андрієм Герусом і його колегою по фракції Андрієм Жупаниним.

Відео спілкування вдалося зняти і передати TK Media журналісту Олексію Липовецькому.

Як випливає з листування, Андрій Жупанин, що є членом комітету з питань енергетики та ЖКГ, який очолює Андрій Герус, дорікає йому в тому, що той “любить ходити між крапель”. Жупанин додає, що не збирається підписувати “проєкт по зелених”, а отже “будете тоді з Єфімовим та Совсун п*здячити зелених” (ймовірно, йдеться про члена депутатської групи “Довіра” Максима Єфімова і нардепа від “Голосу” Інну Совсун. – ред.).

На це Герус відповідає: “Це я між крапель? Тобі одна смс-ка прийшла, щодо мене трохи інша ситуація, чи не так?”.

Жупанин вказує Герусу на те, що його “кинули”. Нардеп упевнений, що Герусу обіцяли одне, а зараз обдурили. Герус погоджується і вказує, що це тема для окремої розмови з лідером фракції “Слуги народу” Давидом Арахамією.

Нагадаємо, під час робочої зустрічі з бізнесом на Хмельниччині, президент Володимир Зеленський особисто зателефонував голові “Укрексімбанку” Євгену Мецгеру, після того, як бізнесмени розповіли про труднощі з реструктуризацією кредитів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE