Politerno > Україна і світ > “Жень, послухай мене”: Зеленський зателефонував голові “Укрексімбанку” після скарг бізнесменів

“Жень, послухай мене”: Зеленський зателефонував голові “Укрексімбанку” після скарг бізнесменів

  • 3 Червня, 2020
  • 1430 Переглядів
  • 0

Під час робочої зустрічі з бізнесом на Хмельниччині, президент Володимир Зеленський особисто зателефонував голові “Укрексімбанку” Євгену Мецгеру, після того, як бізнесмени розповіли про труднощі з реструктуризацією кредитів.

Підприємці скаржилися президенту, що  протягом місяця намагалися реструктуризувати кредити спілкуючись з членам правління банку. 

Після першої телефонної розмови членів делегації президента з Мецгером, той заявив що питання вирішить керуюча філіалом у Хмельницьку Тетяна Лундишева, проте ця відповідь не влаштувала бізнесменів. Після цього Зеленський особисто зателефонував до Мецгера.

“Люди скаржаться, що ви не видаєте ніяких кредитів. А також на те, що банк не надає відтермінування сплати тіла кредиту.

Для чого ти відправляєш їх до Лундишевої, якщо бізнесмени не можуть вирішити питання у Києві?

Жень, послухай мене, тут не питання однієї компанії, це різні компанії. Значить це відбувається у вас по всій країні. Це глобально вирішуєте ви”, – заявив Зеленський.

“…У вас немає рішення в банківській системі, про те що ви людям даєте відтермінування, наприклад, на рік.

Коли ви це зробите і скомунікуєте із суспільством, питання виникати не будуть.

Будь ласка прийміть таке рішення, щоб люди могли погашати кредити через рік. У них зараз немає грошей через коронавірус”, – резюмував Зеленський.

Нагадаємо, нещодавн Зеленський заявив, що “плівки Деркача” для влади не є пріоритетом, а Україна не прагне втручатися у внутрішньополітичну ситуацію в США. 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE