Міністерство охорони здоров’я опублікувало правила роботи ресторанів, які запроваджуються в рамках пом’якшення карантину з 5 червня.
Про це повідомляє пресслужба МОЗ.
Забороняється:
-
Вхід до закладу без супроводу працівника закладу
-
Проведення свят, бенкетів, майстер-класів, публічних подій тощо, в яких беруть участь більше 10 людей
-
Приготування їжі на відкритих кухнях (окрім тих, що відгороджені від відвідувачів перегородкою)
-
Функціонування буфетів (окремих зон) самообслуговування, в тому числі для самостійного наливання напоїв клієнтами
-
Самообслуговування у закладах швидкого харчування. Таці, страви, напої та столові прибори має видавати персонал на прохання відвідувача
-
Більше 4 людей за столиком, окрім дітей
Нагадаємо, Кабінет міністрів дозволив з 5 червня повноцінно працювати закладам харчування, церквам проводити богослужіння, людям старше 60-ти покидати оселю, авіакомпаніям здійснювати внутрішні рейси.