Politerno > Україна і світ > У Порошенка просять Кличка очолити їхній список на виборах в Києві

У Порошенка просять Кличка очолити їхній список на виборах в Києві

  • 5 Червня, 2020
  • 901 Переглядів
  • 0

Політсила експрезидента Петра Порошенка “Європейська солідарність” закликала міського голову Києва Віталія Кличка очолити партійний список кандидатів до Київради.

Про це йдеться у заяві партії “Європейська солідарність”.

“Наближається час, коли демократичні сили, які разом стояли пліч-о-пліч на Майдані, разом працювали в Київраді на благо киян та разом боролися за зміцнення столичного самоврядування, повинні заявити про свої принципові позиції і визначити своїх головних союзників”.

Особливо важливо це зробити в умовах, коли влада здійснює невпинні спроби наступу на місцеве самоврядування та децентралізацію. Коли Офіс Президента хоче поставити Київ на коліна і перетворити міського голову на прислугу «Слуг». Коли влада прагне зробити з обраного киянами мера принизливу декорацію, змінивши Закон «Про столицю України – місто-герой Київ». 

… Виходячи з інтересів киян та держави, “Європейська Солідарність” готова і цього разу висунути вас, Віталію Володимировичу, кандидатом на посаду Київського міського голови. І готова бачити Вас на чолі списку “Європейської солідарності” на виборах до Київради”,
  – зазначають в партії Порошенка.

В партії нагадали, що на попередніх виборах київського міського голови в 2015 році тоді ще Блок Петра Порошенка підтримав Кличка.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко підтвердив чутки про перемовини щодо створення політичної сили за участі міських голів інших міст.

Згодом Філатов заявив, що ідею створення так званої “партії мерів” закидають у масову свідомість технологи Офісу президента, метою яких є дискредитація спільноти мерів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE