Politerno > Україна і світ > Знакове фото: організатори перевиконання плану по підвищенню цін на український газ

Знакове фото: організатори перевиконання плану по підвищенню цін на український газ

  • 14 Червня, 2020
  • 1047 Переглядів
  • 0

Знакове історичне фото. Організатори перевиконання плану по підвищенню цін на український газ до 100 відсотків від імпортного паритету – Ковалів, Гройсман, Порошенко.

Пані Юлія зараз продовжує свою кипучу діяльність по створенню керованого хаосу на «енергоринку», «ринку» газу та «ринку» тепла в ранзі заступника голови офісу президента.

Багатомільярдні борги вже сформовані, механізми їх вибивання в меморандумі з МВФ вставлені.

«Незалежні» наглядові ради сформовані.

1 липня закінчується обмеження цін на газ для населення. Ready! Go!

Олексій Кучеренко

Довідково:

Юлія Ковалів  – заступник Керівника Офісу Президента України з 20 вересня 2019

З 2004 по 2005 рік працювала в українському підрозділі міжнародної консалтингової і аудиторської компанії Ernst & Young (Ernst & Young фігурувала у кримінальній справі Пола Манафорта. Виплатила компенсацію Юлії Тимошенко та Сергію Власенку в рамках досудового владнання конфлікту у сумі 11 млн доларів за фальшування звіту щодо діяльносьті уряду Тимошенко).

З 2007 по 2010 рік — фінансовий директор ТОВ «Газекс Україна», яка здійснювала корпоративне управління приватними підприємствами нафтогазового сектору.

З 2010 року (!) координатор Координаційного центру з упровадження економічних реформ при Президентові України (президент Віктор Янукович)

27 серпня 2014 року призначена членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг . 04 грудня була призначена в.о. голови комісії НКРЕК .

З 26 червня 2015 року по листопад 2016 року — перший заступник Міністра економічного розвитку та торгівлі України, відповідальна за реформування корпоративного управління державних підприємств та інвестиційну політику.

З квітня 2016 року по квітень 2017 року — Голова наглядової ради НАК “Нафтогаз України”.

18 листопада 2016 року була звільнена з посади першого заступника Міністра економічного розвитку та торгівлі за власним бажанням.

З січня 2017 року — голова Офісу Національної інвестиційної ради при Президентові України.


Читайте також: Схема “слуги народу” Геруса довела енергетику до дефіциту у 50 млрд грн, це майже весь перший транш МВФ – Кучеренко


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE