Politerno > Україна і світ > Шмигаль пропонує призначити міністром освіти колишнього “регіонала” і “порошенківця”

Шмигаль пропонує призначити міністром освіти колишнього “регіонала” і “порошенківця”

  • 17 Червня, 2020
  • 836 Переглядів
  • 0

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль пропонує парламенту призначити на посаду міністра освіти і науки колишнього “регіонала”, ректора Чернігівського національного технологічного університету Сергія Шкарлета.

Про це йдеться на сайті ВР.

У середу, 17 червня, глава уряду зареєстрував у парламенті відповідний проєкт постанови №3675.

Як відомо, Шкарлет балотувався у депутати Чернігівської обласної ради від Партії регіонів. Також зізнавався в інтерв’ю, що на президентських виборах підтримував Віктора Януковича. У 2015 році балотувався до Чернігівської обласної ради 7-го скликання від Блоку Петра Порошенко (БПП).

Крім того, у наукових роботах Шкарлета було виявлено великі обсяги плагіату.

Наразі в.о. міністра освіти і науки є Любомира Мандзій. В уряді Олексія Гончарука Міносвіти очолювала Ганна Новосад.

Слід зазначити, що днями громадські освітні організації, батьки та небайдужі звернулися до народних депутатів, президента та прем’єра, щоб ті призначили кваліфікованого очільника Міністерства освіти і науки.

Нагадаємо, Касаційний кримінальний суд у складі Верховного Суду розблокував перегляд рішення про спецконфіскацію 1,5 млрд доларів компаній, пов’язаних з президентом-втікачемі Віктором Януковичем.

Також ми писали, що президент Володимир Зеленський призначив першим заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України “сірого кардинала” МЗС часів Януковича, свого радника Руслана Демченка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE