Politerno > Україна і світ > Поганий день для Коломойського: нардепи Білозір, Вацак і Кучер перейшли з групи “За майбутнє” у “Довіру”

Поганий день для Коломойського: нардепи Білозір, Вацак і Кучер перейшли з групи “За майбутнє” у “Довіру”

  • 19 Червня, 2020
  • 1537 Переглядів
  • 0

Нардепи Лариса Білозір (невістка співачки), її батько Микола Кучер і Микола Кучер вийшли з депутатської групи «Партія «За майбутнє» і вступили в депутатську групу «Довіра».

Про це під час пленарного засідання повідомив голова Ради Дмитро Разумков.

“Згідно з поданими заявами… повідомляю про вихід народних депутатів Білозір Лариси Миколаївни, Вацака Геннадія Анатолійовича і Кучера Миколи Івановича зі складу депутатської групи «Партія «За майбутнє» і про їх вступ до депутатської групи “Довіра”, – сказав він.

Як написав у своєму Телеграм-каналі член наглядової ради УЗ Сергій Лещенко, “п’ятниця стала поганим днем ​​для Ігоря Коломойського”.

“Ці троє депутатів вважаються близькими до одного з найбільших агробаронів країни Юрія Косюка (Миронівський хлібопродукт). Особливо образливо для Коломойського те, що Білозір, Кучер і Вацак відразу ж приєдналися до конкуруючої групи “Довіра”, яка пов’язана з власником групи “Кернел” Андрієм Веревським. В останні тижні він був метою нападок для групи Коломойського і особисто з боку Олександра Дубінського, який навіть намагався прив’язати його до смерті депутата Давиденка. Тепер причина агресії Коломойського стає більш зрозумілою – адже, підсилюючись, група Веревського ще більше послаблює групу Коломойського “За майбутнє”. Саме через цю групу Коломойський збирався шантажувати президента Зеленського. На відміну від “За майбутнє”, група “Довіра” підтримує Зеленського і регулярно покриває дефіцит голосів”,  – зазначив екснардеп.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE