Politerno > Україна і світ > Все це схоже на політичний театр, а Порошенко робить із себе жертву перед виборами – Зеленський

Все це схоже на політичний театр, а Порошенко робить із себе жертву перед виборами – Зеленський

  • 22 Червня, 2020
  • 818 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський переконаний, що експрезидент Петро Порошенко напередодні місцевих виборів хоче видаватися для виборців жертвою.

Про це глава держави сказав в інтерв’ю канадському виданню The Globe and Mail.

Після того, як журналіст видання нагадав Зеленському про заклик Канадсько-українського конгресу поважати верховенство права і не вести політично мотивовані справи проти Порошенка, президент зазначив: “Народ України дав свою відповідь пану Порошенку, коли мене обрали президентом, і під час парламентських виборів”.

Зеленський запевнив, що не займається переслідуванням, а Порошенко підігріває ситуацію перед місцевими виборами.

“Народ України висловив підтримку іншим людям, іншим обличчям, іншим політикам і відповів на ту політику, яку проводив останні п’ять років пан Порошенко, коли був Президентом.

Мені здається, що Петру Олексійовичу тієї відповіді замало. У нас на носі – місцеві вибори, це ще один його великий політичний кейс. Йому хочеться бути жертвою, хочеться, щоб усі вважали, що в Україні є політичні переслідування. Більшість людей в Україні розуміють, що все це схоже на політичний театр.

Я вважаю, що представники діаспори, яким я вдячний за те, що вони підтримують Україну, не повинні зараз підтримувати ту чи іншу партію, це неправильно. Мені здається, що діаспора, перш за все, повинна підтримувати всіх українців, а не (окремих. – ред.) політиків”,  – підкреслив глава держави.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE