Politerno > Україна і світ > Оприлюднено відеозапис моменту вибуху в київській 10-поверхівці. Відео

Оприлюднено відеозапис моменту вибуху в київській 10-поверхівці. Відео

  • 22 Червня, 2020
  • 1031 Переглядів
  • 0

В мережі з’явився відеозапис вибуху в житловій 10-поверхівці у Дарницькому районі Києва, в результаті якого загинуло щонайменше 3 людей.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Вулична відеокамера (очевидно з парковки гіпермаркету поблизу -ред.) зафіксувала момент вибуху вранці 21 червня. Потужність вибуху зрозуміла з того, як струсонуло камерою, що знаходиться за кілька кварталів від будинку.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє, що станом на 18 годину 22 червня рятувальники продовжують розбирати завал на 4 поверсі будинку. В зруйнованій квартирі на 4 поверсі розпилюють плити для їх подальшого підняття краном.

В зв’язку із постійною загрозою обрушення конструкцій та обмеженим простором для роботи інженерної техніки рятувальники працюють вручну, із застосуванням колінчатих підйомників та підйомного крану.

Доля 2 осіб залишається невідомою.

З початку проведення робіт з під завалів вилучено тіла 3 осіб.

Наголошується, що пошуково-рятувальні роботи проводяться безперервно і будуть здійснюватися до остаточного виявлення осіб, доля яких залишається невідомою.

Як повідомлялося, у столиці по вулиці Соломії Крушельницької стався вибух у багатоповерховому житловому будинку, внаслідок якого загинули двоє людей. За попередніми даними, стався вибух газоповітряної суміші.

Згодом з’явилася інформація, що Нацполіція проводить невідкладні обшуки в газорозподільній компанії та всіх комунальних службах, які в Києві обслуговували будинок, де стався вибух вранці 21 червня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE