Politerno > Україна і світ > До онлайн-медіа будуть такі самі вимоги, як до телебачення і радіо, – “слуга народу” Потураєв

До онлайн-медіа будуть такі самі вимоги, як до телебачення і радіо, – “слуга народу” Потураєв

  • 2 Липня, 2020
  • 798 Переглядів
  • 0

Нардеп від “Слуги народу”, голова Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв заявив, що новий законопроект про медіа зрівняє в правах телебачення, радіо та друковані ЗМІ з онлайн-медіа.

Про це він сказав журналістам перед початком засідання Ради, передає парламентський кореспондент Цензор.НЕТ.

“Головна річ у цьому законі – що він вирівнює в правах телевізійників, радійників, друковані ЗМІ з онлайн-медіа. Тому що до того, як з’явився цей законопроєкт, а я сподіваюся, що він буде ухвалений Верховною Радою, значна частина українських медіа була дискримінована щодо іншої частини. Тобто класичні традиційні медіа були дискриміновані щодо онлайн-медіа”, – сказав Потураєв.

Нардеп пояснив, що ніяких обмежень порівняно з телебаченням і радіо в онлайн-медіа не буде.

“Тобто ті самі вимоги, які зараз до телебачення і радіо, ті самі вимоги будуть і до вас (онлайн-медіа. – ред) – сказав Потураєв.

Нагадаємо, у лютому комітет з питань свободи слова рекомендував Верховній Раді проголосувати за урядовий законопроєкт про діяльність медіа у першому читанні.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE