Politerno > Тернопільщина > Тернопільський еколог про територію дикого хаосу. Фото

Тернопільський еколог про територію дикого хаосу. Фото

  • 4 Липня, 2020
  • 3135 Переглядів
  • 0

Коли дивишся на те що робиться на території Тернополя складається враження що влада та бізнес мають на меті у стислий термін донищити середовище міста, як міста комфортного проживання.


Читайте по темі: 
Про що говорять зрізані дерева або як піар чиновників робить спеку в квартирах тернополян

Про це на власній сторінці у Facebook пише голова ГО “ЕКОАЛЬЯНС” Олександр Філь.

“Мені кажуть – що ти Філь вчипівся, усе нормально, місто має розвиватися іде урбанізація і у такому дусі. Іноді хочеш не помітити якісь неприємні речі.  Але не бачити того що відбувається практично не можливо, як що ти нормальна людина”, – зазначає пан Олександр.

Далі експерт наводить приклади:

“Будівля біля “горбатого мосту” – житловий будинок на 10 поверхів на дорозі. Без прибудинкової території взагалі. Таке можливо тільки у Тернополі, ну може у Нікарагуа. Ця коробка символ непереможності корупції Тернополя.

Хтось надумав поставити ще одну халобуду біля будинку л. Українки1 біля кіоску. Знищив тую і втік.

Іде черговий благоустрій на прибудинкової території біля стадіону 10 школи. Без потреби знищили 40 річне здорове дерево.

Їду по вул. Степана Бандери, біля «Обнови» знищили 60 метрів квадратних газону та кілька дерев, залили бетоном, встановили стіни.

Повторюю, це на маленькій площі. Таке твориться усюди. Що то таке? п. Надал випустив джина з пляшки і не може його запхати у середину, чи то продовження політики розвитку, чи то агонія здобичі?

Що би то не було ту епопею треба завершувати, бо не буде як жити у тому спотвореному середовищі колись затишного Тернополя”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE