Politerno > Україна і світ > ВР проведе 2 позачергових засідання, розгляне і відставку Ситника

ВР проведе 2 позачергових засідання, розгляне і відставку Ситника

  • 13 Липня, 2020
  • 843 Переглядів
  • 0

Спікер парламенту Дмитро Разумков на засіданні Погоджувальної ради заявив, що Верховна Рада проводитиме позачергові засідання для прийняття важливих для держави рішень.

“У нас цей тиждень теж буде насичений і напружений. Багато буде питань, пов’язаних із питаннями бюджету….

Це крайній тиждень третьої сесії Верховної Ради 9 скликання. Я сподіваюсь, він буде достатньо ефективним. Є деяке блокування роботи за рахунок того, що вже другий тиждень на розгляді парламенту знаходиться закон про гральний бізнес. Багато законопроєктів стоять у черзі на розгляд. Тож думаю це не завадить Верховній Раді попрацювати трохи понаднормово в режимі позачергових засідань. Перше відбудеться сьогодні о 14.00 годині.

Правда, багато важливих питань будуть розглядатися, деякі – дискусійні, але я впевнений, кожен зможе висловити свою позицію. На цьому позачерговому засіданні буде розглядатися і питання про призначення позачергових місцевих виборів у жовтні 2020 року і зміни до бюджету щодо виділення коштів на проведення чергових місцевих виборів і багато інших законопроєктів”,  – сказав голова ВР.

Наступне позачергове засідання парламенту призначено на вівторок, 14 липня, на 15 годину.

Напередодні нардеп від партії “Слуга народу” Олександр Качура повідомив, що Верховна Рада поки не планує йти на канікули – нардепи хочуть провести кілька позачергових засідань для прийняття низки невідкладних законопроєктів.

У свою чергу нардеп від “Слуги народу” Олександр Дубінський у своєму Телеграм-каналі повідомив, що сьогодні зареєструє підписи 155 народних депутатів з вимогою провести позачергову сесію парламенту і проголосувати законопроект №3133, який відкриє шлях до звільнення директора НАБУ Артема Ситника.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук розповів про перспективи відставки директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE