Politerno > Україна і світ > Дружина бізнесмена, який пожертвував 500 тис. до виборчого фонду Зеленського, претендує на посаду заступника голови АМКУ – ЗМІ

Дружина бізнесмена, який пожертвував 500 тис. до виборчого фонду Зеленського, претендує на посаду заступника голови АМКУ – ЗМІ

  • 28 Липня, 2020
  • 1380 Переглядів
  • 0

На посаду першого заступника голови – держуповноваженого АМКУ претендує Ольга Музиченко, чоловік якої Сергій Сендзюк намагався пожертвувати 500 тис. грн на виборчу кампанію кандидата в президенти  Володимира Зеленського.

Про це повідомляють “Наші гроші”, з посиланням на дані НАЗК.

Зазначається, що у відкритих джерелах немає жодної інформації про Ольгу Музиченко в контексті АМКУ, економіки чи юриспруденції. Водночас у декларації Музиченко вказано, що її чоловіком є Сергій Миронович Сендзюк.

“За даними Clarity-Project, у березні 2019 року Сергій Сендзюк пожертвував 500 000 гривень на виборчу кампанію кандидата в президенти України Володимира Зеленського. Однак ці гроші йому було повернуто через порушення законодавства. Як встановив суд, Сендзюк на момент пожертви мав податковий борг у розмірі 1,5 тис. грн. І тому його оштрафували на 1190 гривень. Гроші Сендзюку повертали з рахунку ПП “Слуга народу” народного депутата Олександра Корнієнка”, – йдеться в матеріалі.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE