Politerno > Україна і світ > Холдинг Коломойського заборонив показувати свої телеканали в мережі Lanet

Холдинг Коломойського заборонив показувати свої телеканали в мережі Lanet

  • 28 Липня, 2020
  • 1148 Переглядів
  • 0

Медіагрупа “1 + 1 media” олігарха Ігора Коломойського з 1 серпня 2020 року припиняє співпрацю з провайдером Lanet (ТОВ “Мережа Ланет”).

В “1 + 1 media” заявляють, що Lanet 23 червня був офіційно попереджений про дострокове припинення дії договору, передає Інтерфакс-Україна.

“На жаль, нам не вдалося прийти до угоди з ТОВ” Мережа Ланет “по ряду принципових моментів, що робить подальшу співпрацю неможливою”, – стверджують в медіагрупі.

Згідно із заявою “1 + 1 media”, з 1 серпня абонентам Lanet стануть недоступні такі канали: “1 + 1”, “2 + 2”, “ТЕТ”, “Плюсплюс”, “УНІАН ТБ”, “Бігуді”, FilmUA Drama , Bolt, Kvartal TV, Star Family, Star Cinema, “Kyc-Kyc” і “36,6”.

Як повідомлялося, раніше провайдер Lanet, який обслуговує понад 250 тис. абонентів, звинуватив медіагрупу “1 + 1 media” у тиску, організованому з метою перешкодити діяльності невеликих незакодованих телеканалів.

За даними Lanet, “1 + 1 media” зажадало відключити канали “Сонце”, “Трофей”, “Наука”, “Фауна”, “Терра”, XSport, “Еко TV”, “Малюк”, Niki Kids, Niki Junior, EU Music, 4ever Music і ряд інших.

У свою чергу в групі “1 + 1 media” заявили, що дійсно відправили лист з попередженням про припинення співпраці, проте вказали його метою “проведення переговорів щодо перегляду комерційних умов співпраці з ТОВ “Мережа Ланет”.

Нагадаємо, раніше глава політради партії “Опозиційна платформа – За життя” і кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук вказав у своїй майновій декларації за 2019 рік низку компаній у власності своєї дружини, на які оформлені частки в активах, підконтрольних Ігорю Коломойському.

Ці офшорні компанії традиційно пов’язували з родиною Суркісів, але виявилося, що Медведчук разом з Коломойським також є співвласником “Львівобленерго”, “Прикарпаттяобленерго”, “Запоріжжяобленерго”, заводу “Дніпроспецсталь”, “Запорізького заводу феросплавів” і телеканалу “1 + 1”.

Раніше Медведчук підтверджував, що його дружина, телеведуча Оксана Марченко, тільки формально володіє бізнесом, а управляє бізнесом він сам.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE