Politerno > Україна і світ > Уряд визначився, як будуть працювати школи в умовах пандемії

Уряд визначився, як будуть працювати школи в умовах пандемії

  • 8 Серпня, 2020
  • 1825 Переглядів
  • 0

Уряд вже провів всі необхідні заходи та наради, на яких були визначені особливості навчального процесу у школах з 1 вересня в умовах епідемії коронавірусу.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль запевнив в інтерв’ю виданню Радіо Свобода, що 1 вересня діти підуть до шкіл. 

“Навчальний рік почнеться в Україні 1 вересня. Нормальний навчальний рік. Це важливо. Тому що люди переживають. Є якісь спекуляції, маніпуляції, що всі будуть вчитися вдома, що соціалізація дітей не відбудеться. Є маса прохань: пустіть хоч в перший клас хоч на один день дітей, щоб діти побачили, що це таке. Ні. В нас навчальний рік починається 1 вересня. Ми вже провели всі необхідні заходи, наради. Ми запустили процеси в областях. Голови ОДА контролюють”, – зазначив Шмигаль.

При цьому у тих регіонах, де будуть “червоні” обмеження,  у школах вводитимуть стандартний карантин на 2 тижні (діти вчитимуться вдома дистанційно). В уряді розраховують, що після такого двотижневого карантину діти знову підуть до школи.

Нагадаємо, головний санітарний лікар Віктор Ляшко постановою №42 від 30 липня затвердив тимчасові рекомендації щодо організації навчання в закладах освіти (ЗО). 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE