Politerno > Україна і світ > У Мінську після масштабного мітингу відбуваються затримання – опозиційні ЗМІ

У Мінську після масштабного мітингу відбуваються затримання – опозиційні ЗМІ

  • 16 Серпня, 2020
  • 792 Переглядів
  • 0

Опозиційно налаштовані ЗМІ Білорусі повідомляють про затримання в різних районах Мінська людей, які розходяться з масштабного мітингу.

“Читачі повідомляють, що в кількох районах Мінська все-таки затримують людей, які розходяться з мітингу”.

“Близько 15 автозаків, кілька автобусів і мікроавтобусів, а також інша техніка проїхали по проспекту Незалежності в сторону Уруччя”, – повідомляє Tut.by

“Підтверджується інформація про те, що люди, які розходяться з масового мітингу в центрі Мінська, якимось чином затримуються. Затримання відбуваються як у центрі міста, так і на околицях у дворах будинків”, – повідомляє Euroradio.

“Повідомляють, що біля столичного ГУМу тихарі схопили декількох осіб, затягли в бус і відвезли в невідомому напрямку”, -пише телеграм-канал NEXTA Live.

У неділю в Мінську пройшов, імовірно, наймасштабніший мітинг в історії незалежної Білорусі. За даними Радіо Свобода, в ньому взяло участь 100-200 тисяч людей.

Соратниця кандидата в президенти Білорусі Світлани Тихановської, член Об’єднаного штабу опозиції Марія Колесникова на мітингу озвучила вимоги протестувальників, головна з яких – відставка “колишнього президента” Олександра Лукашенка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE