Politerno > Україна і світ > Людей, які обстріляли автобус з активістами ОПЗЖ, вже затримали – загиблих не було

Людей, які обстріляли автобус з активістами ОПЗЖ, вже затримали – загиблих не було

  • 27 Серпня, 2020
  • 2112 Переглядів
  • 0

У Красноградському районі Харківської області працівники поліції затримали нападників на мікроавтобус з нібито активістами.

Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков.

Поліція встановила, що поблизу міста Люботин Харківського району Харківської області на автодорозі невідомі автомобілем “Міцубісі” заблокували рух мікроавтобуса “Мерседес”, у якому перебували представники ГО “За життя”, та змусили його зупинитися. Після цього з автомобіля “Міцусібі” вийшло декілька осіб й з травматичної зброї обстріляли мікроавтобус, після чого втекли.

“Зайчики” в ряд – затримані з м’язами та без мізків, які стріляли в таких самих, що їхали з політичних гастролей. Ніхто не загинув, легкі поранення, але кожного учасника цих провокацій чекає жорстка реакція”, – зазначив Арсен Аваков.

Внаслідок пострілів двоє отримали поранення. Розшук зловмисників здійснювали за спеціальною поліцейською операцією “Сирена”.

“Інформація про загибель когось учасників протистояння не відповідає дійсності.

Політичним партіям, і взагалі кому б то не було, Конституцією України, заборонено мати будь-які силові формування. Право на законне застосування сили є тільки у держави. Національна поліція буде жорстко і принципово реагувати на будь-які силові провокації від якої б політичної сили вони не виходили – правих, лівих, червоних або блакитних.

Всі особи, винні в застосуванні насильства, будуть затримані і притягнуті до кримінальної відповідальності”, – написав у Фейсбуці заступник глави МВС Антон Геращенко.

Нардеп ОПЗЖ Ілля Кива повідомив, що на трасі поблизу Люботина на Харківщині розстріляли мікроавтобус. Цю інформацію підтвердили у поліції.

Кива запевняв, що були загиблі, а декілька людей викрадені.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE