Politerno > Україна і світ > На трасі під Харковом розстріляли автобус: Кива каже, що на його людей напали “Азов” та “Нацкорпус”

На трасі під Харковом розстріляли автобус: Кива каже, що на його людей напали “Азов” та “Нацкорпус”

  • 27 Серпня, 2020
  • 957 Переглядів
  • 0

Нардеп з фракції ОПЗЖ Ілля Кива заявив, що на трасі поблизу Люботина на Харківщині розстріляли мікроавтобус – інформацію підтвердили у поліції.

Про це Кива написав у Facebook.

Першим повідомив про стрілянину саме Кива. Нардеп виклав у соцмережах фото розстріляного автобусу. Він запевняє, що є загиблі, а декілька людей викрадені.

Представник ОПЗЖ заявив, що автобус обстріляли з автоматичної зброї представники “Азов” та “Нацкорпусу”.

Інформацію про стрілянину виданню підтвердила речниця поліції області Олена Бараник. Чи є поранені та загиблі вона не повідомила.

Директор обласного Центру екстренної меддопомоги Віктор Забашта повідомив журналістам, що до лікарні невідкладної допомоги медики забрали трьох чоловіків. Вони отримали забої, є травми від гумових куль та бейсбольних бит.

На слова нардепа відреагували у “Національному корпусі“.

“Політична партія “Національний корпус”, так само як і полк “Азов”, який зараз виконує бойові завдання на фронті, не причетні до побиття титушок Іллі Киви на трасі Київ-Харків.

Ми закликаємо правоохоронні органи негайно затримати Іллю Киву та розслідувати його причетність до організації терористичного акту на трасі Київ-Харків”, – заявили в партії.

Нагадаємо, в ніч на 26 серпня було скоєно напад на щойно відкриту приймальню партії.

Також ми повідомляли, що 14 серпня під Офіс Президента на Банкову прибули автобуси з мешканцями Луганщини, які організувала прокремлівська “Опозиційна платформа – За життя”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE