Politerno > Україна і світ > Протестувальники отримують сигнали з космосу, – Лукашенко. Відео

Протестувальники отримують сигнали з космосу, – Лукашенко. Відео

  • 9 Вересня, 2020
  • 725 Переглядів
  • 0

Виконуючий обов’язки президента Білорусі Олександр Лукашенко 23 серпня прибув на вертольоті до Палацу незалежності, коли протестувальники уже розійшлися, “отримавши сигнал з космосу” про його наближення.

Про це повідомляє “Медуза“.

Видання публікує відео спілкування Лукашенка з представниками контрольованих Кремлем федеральних ЗМІ Росії

За версією Лукашенка, це не він злякався учасників акції. Це учасники акції отримали сигнал з космосу про наближення Лукашенка і тому поспішили забратися куди подалі. За словами в.о. президента за всім “стоять американці, які керували учасниками акції біля Палацу незалежності”.

“Я бачив, що робиться в Білорусі, і ви пам’ятаєте, вони тоді вперше кинулися сюди, до Палацу незалежності. Ясно, що ми цей варіант прораховували і Палац незалежності був захищений так, як слід. Але коли вони рушили сюди, поруч, у Дроздах, буквально кілометра два звідси, через озеро у мене вертоліт президентський… Я думаю: я повинен подивитися, що там діється.

Я сідаю у вертоліт, але вони ж, сволочі, американці ж ведуть, вони ж з космосу бачать все, і вони в свій центр під Варшавою дали сигнал, що президентський вертоліт піднявся. І ось як тільки президентський вертоліт піднявся, а це буквально, ну ось якщо безпосередньо, півтора кілометра, так було, по-моєму, – вони побігли. Вони почали розходитися… Я низько опустився на вертольоті і дивився, коли вони йти почали від Палацу незалежності”,
– зазначив Лукашенко.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE