Politerno > Україна і світ > ВС зупинив виконання ухвали про стягнення $350 мільйонів з “Приватбанку” на користь Суркісів

ВС зупинив виконання ухвали про стягнення $350 мільйонів з “Приватбанку” на користь Суркісів

  • 9 Вересня, 2020
  • 635 Переглядів
  • 0

За скаргою Кабінету міністрів 8 вересня Верховний Суд відкрив касаційне провадження та задовольнив клопотання Приватбанку, зупинивши виконання ухвали Печерського райсуду міста Києва від 9 лютого 2017 року до закінчення касаційного провадження у справі № 757/7499/17-ц.

Про це повідомляє прес-служба суду.

“Задовольняючи клопотання, Верховний Суд врахував, що ухвалою Печерського районного суду міста Києва від 2 вересня 2020 року визначено порядок виконання ухвали Печерського районного суду міста Києва від 9 лютого 2017 року у справі № 757/7499/17-ц, зокрема, шляхом стягнення з АТ КБ “ПРИВАТБАНК” грошових коштів у сумі 347 млн доларів США”, – йдеться у повідомленні.

“Застосовуючи таке зупинення виконання, суд не здійснює оцінку обґрунтованості поданої касаційної скарги, а лише встановлює існування загроз забезпеченню балансу інтересів сторін”, – додали в суді.

Нагадаємо, агентство Kroll виявило схему, по якій ексвласники Приватбанку Ігор Коломойський та брати Суркіси виводив кошти з Приватбанку під час націоналізації.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE