Politerno > Україна і світ > У відповідь на санкції США Деркач анонсував “шокуючі факти викриття”

У відповідь на санкції США Деркач анонсував “шокуючі факти викриття”

  • 11 Вересня, 2020
  • 805 Переглядів
  • 0

Нардеп Андрій Деркач, проти якого 10 вересня США ввели санкції, назвав це помстою та анонсував пресконференцію про нібито нові розслідування корупції у Штатах. 

Про це Деркач написав на своїй Facebook-сторінці.

“Помста представників “Демокорапшн” в особі Байдена, Кента і Квін. Помста – невід’ємна частина їх регулярної діяльності проти українських розслідувачів, журналістів, експертів, які розкривають все нові і нові схеми міжнародної корупції.

Це помста і щодо мене, як представника команди розслідувачів.

На початку наступного тижня я вийду на пресконференцію з новими, шокуючими фактами викриття “демокорупції”. Саме через витік інформації про майбутню пресконференції, інформація про санкції вийшла саме сьогодні. “Демокорупціонери” дуже бояться. Тому що кожне слово, яке буде мною озвучене, підкріплене цифрами, документами і цікавими записами. Відмовлятися від пресконференції не стану: на кону – державна незалежність і суверенітет України”, – зазначив Деркач.

Також Деркач натякнув, що, можливо, буде судитися з Мінфіном США: “Подібна інформація від Мінфіну США відкриває мені можливість захищати свої інтереси в юридичному полі – в суді. Вважаю, що перемога в цій історії стане логічною відповіддю представникам “Демокорапшн” в моїй боротьбі за відстоювання національних інтересів України”.

Інфографіка, яку опублікував Деркач у соцмережі. Ймовірно, вона стосується майбутньої пресконференції:



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE